Ain’t no party like a Boomtopper party!

Let op: we hebben een nieuwe locatie! Vanaf 2024 klimmen we op een prachtige plek in het Haagse Bos. De bomen zijn hoger, de locatie is pal naast een leuke speeltuin en er is een nog groter veld voor kleedjes.

Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s. Onze klimfeestjes zijn vanaf dag 1 een groot succes. Een hele generatie Haagse schooljeugd groeide er inmiddels mee op. 

Voor de allerjongsten (5 t/m 7 jaar) is er de mogelijkheid een klimfeestje te houden bij Pluk! Den Haag. Die reserveer je hier. Ben je 8 jaar of ouder, dan kun je helemaal los in het Haagse Klimbos. Halen jij en je vrienden de top op 25 meter? 

De kinderfeestjes in het Haagse Klimbos reserveer je op deze pagina. Doe jezelf – en ons – een groot plezier en lees de praktische informatie onderaan deze pagina goed door. Zo zien we je goed voorbereid in het bos!

Tik op video voor geluid!

The Basics

  • Geen hoogteparcours. Echt boomklimmen!
  • Vanaf 8 jaar (geen probleem als er paar kids van 8 bij zijn)
  • 5 t/m 7 jaar? Doe dan je klimfeestje bij Pluk! Den Haag!
  • Feestje duurt 2 uur met een pauze van 15 minuten
  • Je komt met minimaal 2 ouders of begeleiders van min 14 jaar om te zekeren
  • Op fijne plek in bos, met prima picknickopties en grote speeltuin
  • Je neemt zelf eten en drinken mee.
  • Ouders klimmen gratis!

Wat anderen zeggen

Prijzen

Tot 10 personen

225

Twee uur klimmen met minimaal 3 klimroutes. De kids gaan allemaal zo'n 6-8 keer de boom in.

Extra personen boven de 10

10

Bij meer dan 10 kinderen betaal je 10 euro per extra kind. Vanaf 15 kids komt er sowieso een klimroute bij.

Per tijdslot kan er een feestje geboekt worden voor 8+ en 10+. Als je een jarige hebt die 10+ en er is alleen nog een 8+ feestje beschikbaar dan kun je die gewoon boeken. 

Van iedere boeking gaat 10% naar Staatsbosbeheer voor onderhoud aan het Haagse Bos. 

Online booking

Praktische details

Hieronder vind je alle praktische info over het feestje. Neem deze website in je voorbereiding goed door.

Beter op tijd dan te vroeg
Wij zien jullie graag vlak voor de starttijd verschijnen – liever niet te vroeg ivm andere feestjes.

Eten, drinken, praktische info
De klimplek is direct naast een groot grasveld. Leg je picknickkleedje erop en je hebt een mooie homebase. 

Speeltuin
Direct naast de klimplek is een mooie speeltuin: Robin Hood. 

Verloop feestje / pauze
In het midden van de klimsessie is een pauze. Vaak is die 10-15 minuten – lang genoeg voor een stukje taart. De cadeas kun je dan ook doen, al is ervoor of erna misschien wat relaxter.

Hoevaak klimt iedereen
We hebben sowieso 2 klimroutes open en de kids kunnen altijd met 2 tegelijk de boom in. Gemiddeld gaan de kids 6-8 keer de boom in.

Zekeren / rol ouders
Elk feestje wordt begeleidt door één iemand van het klimbos. Er zijn altijd 2 ouders/begeleiders (14+) nodig om te zekeren!  De zekeraars hebben geen training nodig omdat we bovenin de boom een speciaal systeem hebben hangen waardoor het heel gemakkelijk is. 

Kleding en schoenen
Het is niet nodig om in sportkleding te komen, maar iets sportiefs klimt wel prettiger. Een korte broek kan ook en liever geen open schoenen.

Slecht weer?
Het kan zijn dat het weer zo slecht is dat het feestje niet door kan gaan. Wij hakken de knoop daarover door, in overleg met jou. Soms is dat pas op de dag zelf. Het weer in Nederland is gelukkig niet zo slecht als we denken. Dat we cancellen vanwege slecht weer komt maar héél zelden voor. In 2021 zelfs geen enkele keer!

Annuleren
Je kunt tot 7 kalenderdagen voorafgaand aan het feestje annuleren. Wij brengen dan €5 in rekening voor het terugstorten. Annuleer je tussen 2 en 7 dagen dan brengen wij €40 in rekening ivm personeel dat al voor je ingepland is. Het resterende geld krijg je binnen 3 werkdagen teruggestort. Annuleringen tot 48 uur van te voren brengen wij volledig in rekening. Als het geannuleerd wordt vanwege het weer dan krijg je het volledige bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.

Feestje op je eigen tijd

Wil je een kinderfeestje op een ander moment dan de woensdagmiddag of een zondag, dan kan dat voor €250 per feestje (max 10 kids). Dit werkt zo:
1. Je stuurt een bericht via onderstaand formulier
2. Wij vragen binnen ons team of iemand het kan begeleiden
3. Je hoort binnen circa 48 uur of het een go wordt
4. Bij een go krijg je een betaallink. Je hebt dan circa 48 uur om te betalen – zo lang houden we de dag en tijd voor je gereserveerd
5. Op tijd betaald? Party on! 

De voorwaarden voor deze vorm van kinderfeestje zijn gelijk aan hierboven. Alleen de prijs is wat hoger omdat wij er wat meer tijd aan kwijt zijn.