familiefeest haagse klimbos

Familiefeestje?

Vier het in en onder de bomen! We hebben een prachtige plek en boomklimmen zoals wij het doen is een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden en niveaus.

Verbinding
In ons klimbos gaat het altijd om samen zijn. Je zekert elkaar, helpt elkaar, geniet van elkaars triomfen. Superleuk ook met verschillende generaties; opa en kleindochter samen de boom in – hoe bijzonder kan het zijn!


De Zespitter
Een uitje bij ons is niet alleen boomklimmen. We hebben ook onze eigen rijdende keuken: de Zespitter. Zes gaspitten voor je pannenkoeken, koffie of hot choco in de winter. www.zespitter.nl

Praktisch

– De gemiddelde duur van een activiteit is tussen 2 tot 2,5 uur. 

– Er kan ook geboekt worden in de avonden en het weekend.

– Boomklimmen met groepen is altijd op afspraak.

– We hebben circa 10 boomstammetjes als zitplek.

– Er hangt altijd een lekkere hangstoel waarin je kunt chillen.

– Er kan gezorgd worden voor verlichting in de avonden. Wat je maar wilt, wij regelen het. Enige uitzondering is luide muziek.

De kosten
De prijs is afhankelijk van vele factoren zoals de gewenste dag, onze inzet, de vorm, tijdsduur en of je onze rijdende keuken erbij wilt. Een richtlijn: 2 uur het klimbos voor 15 personen, circa 7 klimroutes, met de Zespitter, in het weekend overdag: €600 euro.

Wil je een kleinschalig feestje zonder de inzet van de Zespitter en met slechts een deel van het klimbos opgetuigd (4 klimroutes) dan kom je uit op €400 euro .

Meer weten?