Tot aan de voet van de boom is het een eitje...

Als eerste onze locatie in het Haagse Bos (zie hieronder voor de Scheveningse Bosjes). Hier zijn we met name voor de kinderfeestjes. Je vindt ons bij de speeltuin in het deel tussen de A12 en de Laan van Nieuw Oost-Indië. Op het kaartje staat de precieze locatie. Kan niet missen.


Fiets of lopen

Het liefste ontvangen we je natuurlijk lopend of op de fiets. Je kan vanaf de Bezuidenhoutseweg 74 de doorsteek tussen Unicef en Landal gebruiken. Of neem een van de vele routes door het Haagse Bos.

OV

We zijn goed bereikbaar. Vanaf Centraal Station is het maar 10 minuten lopen! Nog dichterbij zijn haltes voor tram 2 en 6 en voor buslijnen 24, 43, 44, 45 en 46.

Auto

Navigeer naar Bezuidenhoutseweg 74 en parkeer in de Koningin Marialaan. Vanaf 14u en op weekenddagen gratis parkeren. Tussen de kantoren van Unicef en Landal is een voetgangersdoorsteek....of we zijn in de Scheveningse Bosjes

Ga voor onze locatie in de Scheveningse Bosjes op de hoogte van de Adriaan Goekooplaan / tramhalte het bos in. Pak het Galgenpad en na 100 meter zie je ons links bij het grasveldje. Het is fijn als je fietsen parkeert in de lege parkeervakken van de Adriaan Goekooplaan en dan lopend het bos in gaat.