Bomvol rijke lessen

Werken aan jezelf, je team of de toekomst van je organisatie, door belachelijk hoog in bomen te klimmen. Hoe leuk en avontuurlijk wil je het hebben? Boomklimmen zit bomvol rijke lessen. Onze werkvormen zijn uniek en hebben een krachtige impact.


Kracht & kwetsbaarheid

We blijven ons verbazen over wat boomklimmen losmaakt. Nieuwe inzichten, het aanboren van kwaliteiten, de confrontatie met waar het knelt. Boomklimmen gaat evenzeer over kracht als over kwetsbaarheid. Er zijn weinig activiteiten die beide polen zo sterk verenigen.

Leren door ervaren

Alle lessen zitten verstopt in actie en avontuur. Wel zo prettig, maar ook effectief: nieuwe waarheden moet je niet horen. Die moet je voelen. Bezig zijn met een supertoffe activiteit en stiekem (én bewust) waardevolle lessen leren - dat is wat we doen.

Werkvormen

Samen ‘from scratch’ een enorme boom beklimmen. Een vergadering of 1-op-1 gesprek op hoogte. Met een groep de boom in langs een parcours vol hindernissen en opdrachten. Elkaar blind vertrouwen in een toprope setting. Met WeClimbTrees - ons tak voor zakelijke groepen bieden we vele werkvormen aan.


WeClimbTrees

Speciaal voor het klimmen met organisaties hebben we WeClimbTrees. Hiermee klimmen we op congres- en evenementenlocaties, als onderdeel van seminars en teamdagen, maar nu ook in ons eigen Haagse Klimbos! Lees meer op www.weclimbtrees.nl

Michaelangelo

Speciaal voor kleine groepen (tot maximaal vijf klimmers) hebben we Michaelangelo, een van de mooiste beuken in het Haagse Bos. Michelangelo staat wat buiten het Haagse Klimbos, op een rustige, natuurlijke plek. Je kan er met meerdere klimmers tegelijkertijd in. De kroon biedt ruimte voor een bescheiden team… en talloze nieuwe vergezichten.

Meer weten? Vul het formulier in en we laten binnen 2 werkdagen van ons horen.

Aanvraag groepen - zakelijk