Voor iedereen

In het Haagse Klimbos draait het echt om boomklimmen. We hebben klimbomen voor alle niveaus. Je zekert en helpt elkaar, wat minstens zo tof en waardevol is als het klimmen zelf.

Beste chillplek

Ons klimbos is op een heerlijke plek in het Scheveningse Bos. De beste chillplek van Den Haag! Boomklimmen is een mooi kijkfestijn en maakt altijd goede verhalen los. Wie klom er nooit in bomen?!

Je doet het samen

In het Haagse Klimbos draait alles om samen: je zekert elkaar, helpt elkaar door lastige momenten en viert elkaars triomfen. Wij zorgen dat iedereen betrokken is. Er is geluk voor alle niveaus.

Teamuitje

Bij een teamuitje klimmen we puur voor de fun! Het is geschikt voor alle niveaus en altijd een enorm succes. Optioneel rijden we De Zespitter onder de boom. Feestje compleet!


Teambuilding

Boomklimmen is buitengewoon geschikt als activiteit voor teambuilding of het werken aan andere organisatiedoelstellingen. We hebben allerlei rake werkvormen.


WeClimbTrees

Onder de noemer www.weclimbtrees.nl klimmen we op evenementenlocaties in het hele land. Je vindt hier ook meer info over onze werkvormen voor de zakelijke markt.

Prijsindicatie

De prijs is afhankelijk van vele factoren zoals de gewenste dag, onze inzet, de vorm, tijdsduur en of je de Zespitter erbij wilt. Een richtlijn: 2 uur het klimbos voor een teamuitje tot 10 personen, doordeweeks overdag: €495 euro ex btw. Je hebt dan circa 6 klimroutes. Wil je ook onbeperkt koffie & thee én een pannenkoek voor iedereen van onze Zespitter, dan betaal je €150 extra!

Wil je ook teambuilding erbij, een uurtje extra of meer catering: laat het ons weten en we melden ons snel met een prijsindicatie.


FAQ >

Een goed gevoel, maar nog wat vragen of twijfels... Bang dat iemand uit het team niet 'meekomt', vanwege conditie of hoogtevrees? Check hier de meest gestelde vragen.


Reserveren of info?