Impact

Je kan met ons de boom in voor avontuur en geluk of voor een hoger doel, zoals teambuilding. Wat ook je insteek is, reken op een krachtige groepservaring, met een onvergetelijke impact.

Ervaren

We blijven ons verbazen over wat boomklimmen losmaakt. Nieuwe inzichten, confrontaties met jezelf. De lessen zitten verstopt in actie en avontuur en laten zich direct ervaren. Dat beklijft!

Samen

In het Haagse Klimbos draait alles om samen: je zekert elkaar, helpt elkaar door lastige momenten en viert elkaars triomfen. We hebben uitdagingen voor alle niveaus. Het is geschikt voor iedereen.

Teamuitje

Bij een teamuitje klimmen we puur voor de fun! Het is geschikt voor alle niveaus en altijd een enorm succes. Optioneel rijden we De Zespitter onder de boom. Feestje compleet!


Teambuilding

Boomklimmen is buitengewoon geschikt als activiteit voor teambuilding of het werken aan andere organisatiedoelstellingen. We hebben allerlei rake werkvormen.


WeClimbTrees

Onder de noemer www.weclimbtrees.nl klimmen we op evenementenlocaties in het hele land. Je vindt hier ook meer info over onze werkvormen voor de zakelijke markt.

Een goed gevoel? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.