"Klimmen, samen je angsten door, vertrouwen op je maten, de boom toespreken, jezelf toespreken, ademen..."

Nynke Leendertse, founder Eddie, buro voor gedragsverandering

100% ervaren

Boomklimmen is ervaringsleren pur sang. Op een speelse en avontuurlijke wijze kom je jezelf tegen, onvermijdelijk. De boom is een kraakheldere leermeester, én oefenpartner, want je kan meteen aan de slag met alternatieve manieren om je geest en lichaam in te zetten.

Voor het echie

De resultaten zijn vaak groot, snel en bovenal tastbaar. Met boomklimmen geen loze praatjes, maar alleen levensechte ervaringen - daar waar het telt. Natuurlijk is er ruimte voor reflectie, maar altijd binnen de grenzen van wat je feitelijk hebt ervaren. Bij ons kom je voor een onversneden dosis echtheid.

Groepsproces

Boomklimmen is teamwerk. Je hebt elkaars leven letterlijk in handen. Je coacht elkaar door lastige momenten. Onze trainingen zetten groepen op één lijn, voorbij de geijkte patronen en verschillen. En dat is heilzaam! Iedereen is gebaat bij een positieve en constructieve teamspirit.

⬇️ sfeerimpressie recreatief klimmen

Samenwerken

Steeds meer trainingsbureaus vinden de weg naar het Haagse Klimbos en zijn blij verrast over de impact van ons werk op de groepen waarmee ze werken. Kom het ook ervaren! Wij houden van samenwerken.


Locaties

Ons eigen klimbos is in de Scheveningse Bosjes, maar regelmatig vliegen we uit om te klimmen op alternatieve locaties. Een mooie boom? Een goed plan? We denken graag mee. Zie ook WeClimbTrees


Over Ons

Ido Pot en Hedde Meima - oprichters van het klimbos - hebben een achtergrond in trainingen, coaching en groepsprocessen. We combineren een actiegerichte benadering met diepgang en relevantie.

"Met veel humor en haarscherp; de mannen houden iedereen bij de les"

Soof van Ingeren, A&L trainingen


Maatwerk

Eenmalig, een serie? Alleen klimmen of inzet van andere werkvormen? Focus op persoonlijke ontwikkeling of teambuilding? Samen met een trainingsbureau of rechtstreeks met de doelgroep? Vul het formulier in of bel ons en we zetten graag een boompje op.


Ik wil graag contact