"DÍT HEBBEN LEERLINGEN NODIG!"
- Guido Schrijvers, docent Maris College

Kop groter

Interesse in een knoepert van een piekervaring? Kom met je klas naar het Haagse Klimbos, het enige klimbos in NL waar het echt om boomklimmen gaat. Niet zomaar een uitje: bij ons krijg je een avontuur met impact. Iedereen een kop groter naar huis! Dat is het doel.

De beste coaches!

We werken met een uniek systeem waarmee jongeren elkaar kunnen zekeren. Jongeren zijn de beste coaches! Ze helpen elkaar van nature. Klimmen in het Haagse Klimbos is een echte groepservaring, met een positieve en verbindende impact.

Iedereen aan

Van bovenbouw basisonderwijs tot middelbare scholieren en studenten - het klimbos is uitdagend voor alle niveaus. Scholen uit de hele regio weten ons te vinden en zijn blij verrast door het enthousiasme van hun jongeren. Het Haagse Klimbos zet iedereen aan!

Wie je voorgingen"ZO ENTHOUSIAST HEB IK ZE IN JAREN NIET GEZIEN"

- Sam Schild, mentor Praktijkschool


Handig om te weten

- We ontvangen scholen op de oorspronkelijke klimplek van de Haagse Boomtoppers in de Scheveningse Bosjes

- Een gemiddeld klimevenement duurt 2 tot 3 uur (afhankelijk van groepsgrootte). Voor speciale thema's en klimrituelen hebben we soms meer tijd nodig.

- De maximale groepsgrootte per sessie is 40.

- We openen altijd minimaal 5 klimroutes, zodat er een goede doorlooptijd is en iedereen in de actiemodus blijft. Het maximum aan routes is 15.

- We hebben uitdagingen voor alle niveaus. Het is geschikt vanaf de bovenbouw basisonderwijs en er is geen doelgroep voor wie het kinderachtig is!

- Onze kracht zit in een uitgesproken positieve begeleiding. We hebben veel ervaring met persoonlijke coaching en gebruiken boomklimmen ook als therapeutische methode. Zie hiervoor ook www.bureaubuitenlucht.nl.

- Wij begeleiden het klimmen. Vervoer, eten en drinken, en toezicht buiten het klimbos is aan de school.

- Je kan met ons klimmen op doordeweekse dagen. Het klimseizoen loopt tot eind oktober.

- Groepstarieven zijn vanaf €495 ex 9% btw


We doen ook aan groepstrainingen voor leerlingen rondom groepsprocessen en individuele ontwikkeling. Klik hier voor meer info.

Aanvraag scholen