Kop groter

Interesse in een knoepert van een piekervaring? Kom met je klas of groep naar het Haagse Klimbos, het enige klimbos in NL waar het echt om boomklimmen gaat. Je gaat grenzen verleggen, elkaar helpen en een heel toffe natuurervaring hebben. Onze aanpak is uitgesproken positief en bekrachtigend. Een kop groter naar huis, dat is het doel.

Meer dan klimmen

Van bovenbouw basisonderwijs tot middelbare scholieren en studenten - we hebben een uitdaging voor iedereen. We kunnen puur voor het plezier klimmen of werken met thema's, zoals groepsvorming, persoonlijke groei of afscheid. We hebben ook veel ervaring met bijzondere doelgroepen, zoals speciaal onderwijs.

De beste coaches!

We werken met een uniek systeem waardoor deelnemers heel makkelijk elkaar kunnen zekeren. Jongeren zijn de beste coaches! Ze helpen elkaar van nature. Dat is een van de redenen waarom scholen zo enthousiast zijn over klimmen met ons. Het is echt een groepservaring, met een heel positieve en verbindende impact."Dit was met stip het leukste uitje van de afgelopen jaren. Iedereen ging een kop groter naar huis!"

"Jeetje... Sarah en Jerron zijn in de klas altijd zó terughoudend, en nu vlogen ze vol enthousiasme iedere boom in! Heel bijzondere ervaring."

Handig om te weten

- We ontvangen scholen op de oorspronkelijke klimplek van de Haagse Boomtoppers in de Scheveningse Bosjes

- Een gemiddeld klimevenement duurt 2 tot 3 uur (afhankelijk van groepsgrootte). Voor speciale thema's en klimrituelen hebben we soms meer tijd nodig.

- De maximale groepsgrootte per sessie is 40.

- We openen altijd minimaal 5 klimroutes, zodat er een goede doorlooptijd is en iedereen in de actiemodus blijft. Het maximum aan routes is 15.

- We hebben uitdagingen voor alle niveaus. Het is geschikt vanaf de bovenbouw basisonderwijs en er is geen doelgroep voor wie het kinderachtig is!

- Onze kracht zit in een uitgesproken positieve begeleiding. We hebben veel ervaring met persoonlijke coaching en gebruiken boomklimmen ook als therapeutische methode. Zie hiervoor ook www.bureaubuitenlucht.nl.

- Wij begeleiden het klimmen. Vervoer, eten en drinken, en toezicht buiten het klimbos is aan de school.

- Je kan met ons klimmen op doordeweekse dagen. Het klimseizoen loopt tot eind oktober.

- Groepstarieven zijn vanaf €495 ex 9% btw


Aanvraag scholen