Superpositief

Interesse in een knoepert van een piekervaring? Kom met je klas of groep boomklimmen met de Haagse Boomtoppers. Je helpt elkaar met zekeren en grenzen verleggen - goed voor de onderlinge band. Onze aanpak is uitgesproken positief en levendig. Alle Haagse jongeren (en volwassenen) de boom in! Dat is ons doel.
Klimmen met inhoud

Van bovenbouw basisonderwijs tot middelbare scholieren en studenten - we hebben een uitdaging voor iedereen. We kunnen puur voor het plezier klimmen of werken met thema's, zoals groepsvorming, persoonlijke groei of afscheid. We hebben ook veel ervaring met bijzondere doelgroepen, zoals speciaal onderwijs.
De beste coaches!

We werken met een uniek systeem waardoor deelnemers heel makkelijk elkaar kunnen zekeren. Jongeren zijn de beste coaches! Ze helpen elkaar van nature. Dat is een van de redenen waarom scholen zo enthousiast zijn over klimmen met ons. En waarom wij het zo tof vinden te klimmen met scholen!Quotes


"Dit was met stip het leukste uitje van de afgelopen jaren. Iedereen ging een kop groter naar huis!""Jeetje... Sarah en Jerron zijn in de klas altijd zó terughoudend, en nu vlogen ze vol enthousiasme iedere boom in! Heel bijzondere ervaring."


Handig om te weten

- We ontvangen scholen op de oorspronkelijke klimplek van de Haagse Boomtoppers in de Scheveningse Bosjes

- Een gemiddeld klimevenement duurt 2 tot 3 uur (afhankelijk van groepsgrootte). Voor speciale thema's en klimrituelen hebben we soms meer tijd nodig.

- De maximale groepsgrootte per sessie is 30.

- We openen altijd minimaal 5 klimroutes, zodat er een goede doorlooptijd is en iedereen in de actiemodus blijft.

- We hebben uitdagingen voor alle niveaus. Het is geschikt vanaf de bovenbouw basisonderwijs en er is geen doelgroep voor wie het kinderachtig is!

- We doen er alles aan om ook de docenten in de boom te jagen en zijn niet te beroerd om hierbij groepsdruk in te zetten ;)

- Onze kracht zit in een uitgesproken positieve begeleiding. We hebben veel ervaring met persoonlijke coaching en gebruiken boomklimmen ook als therapeutische methode.

- Wij begeleiden het klimmen. Vervoer, eten en drinken, en toezicht buiten het klimbos is aan de school.

- Je kan met ons klimmen op doordeweekse dagen. Het klimseizoen loopt tot eind oktober.

- Groepstarieven zijn vanaf €595 ex 9% btw

- Het Haagse Klimbos is een initiatief van de Haagse Boomtoppers

Meer weten of meteen de boom in? It starts here...