Klimfeestje

Ain’t no party like a Boomtopper party! Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s. Te doen vanaf 5 jaar. Te gek tot alle leeftijden!

Schev. Bosjes

Vanaf 8 jaar kun je terecht op onze klimplek in de Scheveningse Bosjes. We hebben daar meerdere bomen en routes. Er is een grasveld voor je picknickkleed. Heel fijne plek. Hieronder kun je boeken!

Pluk!

Kids van 5 t/m 7 kunnen de boom in bij Pluk! Den Haag, een superfijne plek aan de zuidrand van de stad. Deze feestjes zijn inclusief catering. Alle info en reserveren op de site van Pluk zelf.


"Beste feestje

ooit ooit ooit!"

Charlotte (11) (en vele anderen...)


"Nu durf ik alles!"

Tuur (8) (aan het einde van zijn feestje)

Voor wie?

Ons kinderfeestje is in de Scheveningse Bosjes. Daar hebben we meerdere klimroutes die tof zijn voor alle kinderen van 8 jaar en ouder. En voor wie niet klimt is er ook genoeg afleiding. Zo hebben we een heerlijke hangstoel waarin ze kunnen slingeren!

De kosten

Een feestje in de Scheveningse Bosjes is vanaf 8 jaar, duurt max 2 uur en kost €185 tot 10 kinderen. Vanaf 11 komt daar €10 per extra kind bij. Ouders klimmen gratis! Voor annuleringskosten zie onder.

Na het boeken

Hieronder vind je alle praktische info over het feestje. Neem deze website in je voorbereiding goed door. Wij zien jullie graag vlak voor de starttijd verschijnen - liever niet te vroeg ivm andere feestjes.

Reserveer je geluk!

Boeken kan bij ons op 2 manieren: je checkt hieronder de vrije data en je mailt ons om je feestje samen te boeken, of je doet het hieronder helemaal zelf. Op een mobiel? Open dan beter de boekingspagina hier.

Update: van november tot april is ons winterseizoen en doen we geen kinderfeestjes.
  

Eten, drinken, praktische info

De klimplek is direct naast een klein grasveld. Leg je picknickkleedje erop en je hebt een mooie homebase. Het kan zijn dat er nog een tweede feestje is, maar ruimte zat. Eten en drinken verzorg je zelf. Neem iets mee om het op te bergen want er lopen honden vrij rond. Het dichtstbijzijnde toilet is bij de Shell aan de Professor B.M. Teldersweg 4.

In het midden van de klimsessie is een pauze. Vaak is die 10-15 minuten - lang genoeg voor een stukje taart. De cadeas kun je dan ook doen, al is ervoor of erna misschien wat relaxter.

Klimmen & zekeren

We hebben sowieso 3 klimroutes open en de kids kunnen altijd met 2 tegelijk de boom in. Gemiddeld gaan de kids 6-8 keer de boom in.

Het zekeren wordt gedaan door de ouders. Hiervoor is geen training nodig omdat we bovenin de boom een speciaal systeem hebben hangen waardoor het heel gemakkelijk is.

Kleding en schoenen

Het is niet nodig om in sportkleding te komen, maar iets sportiefs klimt wel prettiger. Een korte broek kan ook en liever geen open schoenen.


Slecht weer?

Het kan zijn dat het weer zo slecht is dat het feestje niet door kan gaan. Wij hakken de knoop daarover door, in overleg met jou. Soms is dat pas op de dag zelf. Het weer in Nederland is gelukkig niet zo slecht als we denken. Dat we cancellen vanwege slecht weer komt maar héél zelden voor. In 2021 zelfs geen enkele keer!

Annuleren

Je kunt tot 7 kalenderdagen voorafgaand aan het feestje annuleren. Wij brengen dan €5 in rekening voor het terugstorten. Annuleer je tussen 2 en 7 dagen dan brengen wij €40 in rekening ivm personeel dat al voor je ingepland is. Het resterende geld krijg je binnen 3 werkdagen teruggestort. Annuleringen tot 48 uur van te voren brengen wij volledig in rekening.

Als het geannuleerd wordt vanwege het weer dan krijg je het volledige bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.

De precieze locatie

We klimmen in de Scheveningse Bosjes, ongeveer op de hoogte van de Adriaan Goekooplaan. Als je daar het bos ingaat (bij tramhalte Scheveningseweg) pak je het Galgenpad. Na 100 meter zie je ons links.