< vanaf 2022 kan het weer >

Alle mogelijke spots in oktober zijn al vergeven, dus voor de kinderfeestjes zit 2021 er op.
In april gaan we weer van start. Heb je dan een jarige? Wees er snel bij, want op is op!


Klimfeestje

Ain’t no party like a Boomtopper party! Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s. Te doen vanaf 5 jaar. Te gek tot alle leeftijden!

Haagse Bos

Vanaf 7 jaar kun je terecht op onze klimplek in het Haagse Bos. We klimmen in twee bomen, waaronder een knoepert van een esdoorn. De bomen staan aan de rand van de speeltuin, tel uit je winst.

Pluk!

Kids van 5 t/m 7 kunnen de boom in bij Pluk! Den Haag, een superfijne plek aan de zuidrand van de stad. Deze feestjes zijn inclusief catering. Alle info en reserveren op de site van Pluk zelf.


De kosten

Een feestje in het Haagse Bos duurt max 2 uur en kost €185 tot 10 kinderen. Vanaf 11 komt daar €10 per extra kind bij. Ouders klimmen gratis! Iedereen klimt sowieso twee keer.

De tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk op zondagen van

- 10:00 tot 12:00
- 12:30 tot 14:30

- 15:00 tot 17:00

Vanaf 10 jaar kunnen vrijdagen om 15:00 ook. Dat is dan in het Scheveningse Bos. De starttijd mag dan ook een half uur later.

Voor alle groepen

Het geluk van ons junior klimbos is er natuurljk ook voor BSO's, scholen, kampen en familiefeesten. Grotere groepen op een andere dag? Neem vooral even contact op.


Let op! 2021 is volgeboekt. Vanaf april 2022 kan het weer.


Reserveer een kinderfeestje!

Slecht weer?

Het kan zijn dat het weer zo slecht is dat het feestje niet door kan gaan. In dat geval hoef je niks te betalen. Wij hakken de knoop door, soms pas op de dag zelf. Zelf annuleren kan tot een week voor aanvang van het feestje.

Kleding en schoenen

Het is niet nodig om in sportkleding te komen, maar iets sportiefs klimt wel prettiger. Een korte broek kan ook en liever geen open schoenen.

Eten & drinken

Dit verzorg je zelf. In het midden van de klimsessie is een pauze. Vaak is die 10-15 minuten lang genoeg voor een stukje taart. De cadeas kun je dan ook doen, al is ervoor of erna misschien wat relaxter.  

De precieze locatie

De boom voor de kinderfeestjes staat in de natuurspeeltuin, langs het rustige pad, op de hoogte van de netten. Er is een ruime plek voor je picknickkleed en iets verderop staat ook een picknicktafel. Superrelaxt allemaal!


Feestje in de Scheveningse Bosjes?

Tussen de bedrijven door doen we ook wel eens feestjes op onze klimplek in de Scheveningse Bosjes. We hebben daar veel routes en het is vooral interessant voor de wat oudere kids (9+)