Onvergetelijk

Familiefeest, vriendengroep, vrijgezellenfeest? Vier het in en onder de bomen! We hebben een prachtige plek en boomklimmen zoals wij het doen is een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden en niveaus.

Verbinding

In ons klimbos gaat het altijd om samen zijn. Je zekert elkaar, helpt elkaar, geniet van elkaars triomfen. Superleuk ook met verschillende generaties; opa en kleindochter samen de boom in - hoe bijzonder kan het zijn!

De Zespitter

Een uitje bij ons is niet alleen boomklimmen. We hebben ook onze eigen rijdende keuken: de Zespitter. Zes gaspitten voor je pannenkoeken, koffie of (ssst) lekkere glĆ¼hwein in de winter. www.zespitter.nl

Handig om te weten

- De gemiddelde duur van een activiteit is tussen de 2 en 3 uur maar het mag ook langer of korter.
- Er kan ook geboekt worden buiten de normale openingstijden van het Haagse Klimbos. Ook in de avond en in het weekend.
- Boomklimmen met groepen is altijd op afspraak.
- Er kan ook gezorgd worden voor vuurtjes en verlichting en in de avonden. Wat je maar wilt, wij regelen het. Enige uitzondering is luide muziek.

De prijs is afhankelijk van vele factoren zoals de gewenste dag, onze inzet, de vorm, tijdsduur en of je de zespitter erbij wilt. Een richtlijn: 3 uur het klimbos voor jezelf, met zespitter, in het weekend overdag: ā‚¬750 euro. Wij zorgen voor koffie, thee, pannen en genoeg water. De rest van het eten en drinken neem je dan zelf mee.


> Kleinschaliger vrijgezellenfeesten - zonder inzet van de Zespitter en met een slechts een deel van het klimbos opgetuigd - zijn al mogelijk vanaf ā‚¬350 euro.

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we komen snel bij je terug met een offerte.

Aanvraag groepen - recreatief