Onvergetelijk

Familiefeest, vriendengroep, vrijgezellenfeest? Vier het in en onder de bomen! We hebben een prachtige plek en boomklimmen zoals wij het doen is een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden en niveaus.

Verbinding

In ons klimbos gaat het altijd om samen zijn. Je zekert elkaar, helpt elkaar, geniet van elkaars triomfen. Superleuk ook met verschillende generaties; opa en kleindochter samen de boom in - hoe bijzonder kan het zijn!

De Zespitter

Een uitje bij ons is niet alleen boomklimmen. We hebben ook onze eigen rijdende keuken: de Zespitter. Zes gaspitten voor je pannenkoeken, koffie of (ssst) lekkere glĆ¼hwein in de winter. www.zespitter.nl

Handig om te weten

- De gemiddelde duur van een activiteit is tussen de 2 en 3 uur. Tot 15 personen is 2 uur voldoende. Kom je met meer dan 15 dan is 2.5 - 3 uur aan te raden.
- Er kan ook geboekt worden in de avonden en het weekend.
- Boomklimmen met groepen is altijd op afspraak.
- We hebben circa 10 boomstammetjes als zitplek.
- Er hangt altijd een lekkere hangstoel waarin je kunt chillen.
- Er kan gezorgd worden voor vuur en verlichting in de avonden. Wat je maar wilt, wij regelen het. Enige uitzondering is luide muziek.


De prijs is afhankelijk van vele factoren zoals de gewenste dag, onze inzet, de vorm, tijdsduur en of je de zespitter erbij wilt. Een richtlijn: 2 uur het klimbos voor 15 personen, circa 7 klimroutes, met de Zespitter, in het weekend overdag: ā‚¬500 euro.

Wil je een kleinschalig feestje zonder de inzet van de Zespitter en met slechts een deel van het klimbos opgetuigd (4 klimroutes) dan kom je uit op ā‚¬375 euro.


FAQ >

Een goed gevoel, maar nog wat vragen of twijfels... Bang dat iemand niet 'meekomt' vanwege conditie of hoogtevrees? Check hier de meest gestelde vragen.


Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we komen pijlsnel bij je terug met een offerte.

Aanvraag groepen - recreatief