Voor: bovenbouw basisonderwijs, voorgezette en hogere scholen

Scholen komen met ons klimmen omdat er prachtige dingen gebeuren in de boom. Onder onze begeleiding zekeren en coachen de deelnemers elkaar. Iedereen gaat 'aan. De grootste raddraaiers blijken de beste coaches en verlegen muurbloempjes klimmen naar grote hoogtes... kom het meemaken.


Voor: verjaardagsfeestjes, BSO’s & NSO’s, jeugdkampen

Boomklimmen met je verjaardag of BSO staat garant voor bakken geluk en positiviteit. Aan de rand van de speeltuin in het Haagse Bos hebben we twee supertoffe bomen voor kids van 8 t/m 12. Dappere klimaapjes van 5 t/m 7 kunnen terecht bij Pluk! Den Haag.


Voor: alle soorten groepen die recreatief willen klimmen

Je kan de boom in met je teamdag, vrijgezellenfeest, familiere√ľnie of buurmans derde huwelijk. Er zijn allerlei variabelen mogelijk, zoals elkaar zekeren, wedstrijdklimmen of geblinddoekt klimmen. Reken in alle gevallen op een onversneden piekervaring met een heel positieve impact op de groep.Voor: teambuilding, (leadership)trainingen, persoonlijke groei

Boomklimmen voor het werken aan persoonlijke groei, leiderschap of het smeden van een hecht team. We bieden vaste werkvormen of maken een plan op maat. Voor kleine groepjes hebben we de Michelangelo: één van de mooiste beuken in het Haagse Bos.