Up to date blijven over Chill 'n Climb? Meld je hier aan voor de whatsapp-groep.

Outdoor klimhal

Beetje klimmen, beetje kletsen, koffietje erbij - dat is Chill 'n Climb. Tussen April en Oktober elke vrijdag in de prachtige Scheveningse Bosjes. Een klim / boulderhal maar dan buiten. Met supertoffe klimroutes in joekels van bomen. Hoe vet is dat nou weer!

Kies je geluk

Wanneer zat jij voor het laatst 20 meter hoog in een boom? Of wil je die strak getrainde klimskills eens meten aan 't echte werk? Boomklimmen zoals wij het doen is een mix van natuurbeleving en klimsport. Wat je insteek ook is, superwelkom!Let's get social

Niks moet, alles mag, maar Chill 'n Climb is ook gewoon gezellig. Elkaar zekeren, aanmoedigen, genieten van elkaars triomfen. Op goede dagen zetten we de zespitter neer - onze rijdende keuken. Ja man, wij weten wat chillen is!

Voor wie

Voor iedereen, voor alle niveaus. Ons klimbos is zowel voor fanatieke klimfanaten als mensen die gewoon eens knetterhoog in een boom willen zitten. Ervaring is geen vereiste, dankzij ons unieke zekersysteem.

Alleen of samen

Net als in de klimhal zeker je elkaar. Kom je alleen dan zijn er andere klimmers of wij helpen je. Onze vrijdagen staan ook open voor groepen: meetups, bedrijven, scholen (12+) etc. Kom je met een groep dan horen we het graag van te voren.

Kosten

Je allereerste kennismaking met 1 klim in een boom is gratis. Smaak te pakken?

Onbeperkt klimmen €17,50

5-rittenkaart €75 (€15 per keer)

10-rittenkaart €125 (€12,50 per keer)

Handig om te weten

- Chill 'n Climb is van 10:00 tot 17:00

- We klimmen van April tot Oktober. Stap in de whatsappgroep om te horen wanneer we open zijn.

- Bij slecht weer (regen, windkracht 6 of hoger) klimmen we niet.

- Het klimmen op vrijdag overdag is voor volwassenen (minimale leeftijd: 12)

- Wij voorzien in alle materiaal, instructies en begeleiding

- In principe zeker je elkaar. Er is geen ervaring vereist.

- Je kan pinnen of contant (gepast) betalen.

- Speciale klimkleding is niet nodig als je gewoon leuk komt klimmen. Alleen voor de moeilijkere klimroutes zijn klimschoenen wel handig.

- We hebben soms een koffiekar staan voor koffie en thee maar verder hebben we geen horeca. Neem dus zelf wat te drinken mee.

- Chill 'n Climb is in de Scheveningse Bosjes. Zie onder voor de routebeschrijving.