Klimfeestje

Ain’t no party like a Boomtopper party! Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s. Te doen vanaf 5 jaar. Te gek tot alle leeftijden!

Alle levels voorradig

We hebben een heel toffe klimboom voor de jongste apies, van 5 t/m 7. Vanaf 8 jaar gooien we daar een knoepert van een esdoorn bij. Beide bomen staan op een heel fijne plek in de speeltuin.

Wij zijn erbij

Een groot deel van het geluk zit in de positieve begeleiding. Boomklimmen is vet spannend. Wij helpen je grenzen te verleggen en zorgen dat iedereen zich een superdappere boomtopper voelt!


De kosten

Een feestje voor kids van 5 t/m 7 duurt max 1,5 uur, kent 1 klimroute, waarin iedereen 2 keer klimt. De kosten zijn €135. Een feestje voor 8 en ouder kent 2 routes, duurt max 2 uur en kost €185 tot 10 kinderen. Vanaf 11 komt daar €10 per extra kind bij.

De tijden

Kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag en zondag van 12:30 tot 14:30 en van 15u tot 17u. Op zondag is er ook nog een blok van 10u tot 12u. Op woensdag net iets later vanwege school? Komt goed!

Voor alle groepen

Het geluk van ons junior klimbos is er natuurljk ook voor BSO's, scholen, kampen en familiefeesten. Grotere groep op een andere dag? Neem vooral even contact op. Ook een combinatie met het klimbos voor 12+ is natuurlijk bespeekbaar.

Reserveer je feestje!

De precieze locatie


De boom voor de kinderfeestjes staat in de natuurspeeltuin, langs het rustige pad, op de hoogte van de netten. Er is een ruime plek voor je picknickkleed en iets verderop staat ook een picknicktafel. Superrelaxt allemaal!


Slecht weer?

Het kan zijn dat het weer zo slecht is dat het feestje niet door kan gaan. In dat geval hoef je niks te betalen. Wij hakken de knoop door, soms pas op de dag zelf. Zelf annuleren kan tot een week voor aanvang van het feestje.

Haagse Bos te ver?

Check Pluk!

Voor aapjes van 5, 6 en 7 hebben we ook een leuke samenwerking met Pluk, aan de Loosduinse Hoofdstraat richting Monster.